Måttanpassade markiser

Vi levererar markiser av hög kvalitet som klarar de nordiska väderförhållandena

Ett mångsidigt solskydd

Markisen är ett mångsidigt solskydd och som man bör välja med omsorg. Fundera på vilken färg och form du önskar på din markis och vad dess syfte är.

Hos Brava Solskydd får du professionell hjälp i utformning och det slutliga valet av markis - och naturligtvis med montering.

Terrassmarkiser är ett ypperligt solskydd

En markis på terrassen förhöjer komforten och användningsområdet avsevärt, eftersom det ger skydd mot både sol och regn. Markiser är långvariga så det är värt att fundera på valet noggrant. Vi har tillräckligt med alternativ av modeller, färger och tyger.

Alla våra markiser finns med vev och el. Eldrivna markiser styrs med fjärrkontroll, strömbrytare eller per automatik.

Våra markiser är robusta och är byggda för att klara de nordiska väderförhållandena. Plastdelar, ram och väv är av högsta kvalitet, vilket gör att du kommer att ha din markis i årtionden. Med rätt montering, användning och underhåll maximerar du livslängden avsevärt.

Vi erbjuder dig sakkunnig vägledning och tips för korrekt drift och underhåll.


Kontakta oss

Ring oss på 08-532 544 59 eller mejla oss på info@bravasolskydd.se


Tillbehör

Terrasstak - Ett skyddstak till terrassmarkisen i aluminium med gavlar.

Semikassett - Semikassett innebär att själva duken och dukröret är inbyggda för att ge dig bästa möjliga skydd.

Sunset - En frontprofil som passar till alla våra terrassmarkiser. Inuti frontprofilen finns ett smalt dukrör försedd med väv och nederst finns en profil som ger nödvändig tyngd. Väven är en s.k. screenväv som bibehåller möjligheten att se ut och samtidigt ha insynsskydd.

Vindsäkringsstag - En extra säkerhet när det blåser! Vindsäkringsstagen sitter uppfällda i frontprofilen på terrassmarkisen som du enkelt fäller ner och låser fast.

Motor - Välj mellan kabelmotor med tryckknapp eller motor med fjärrkontroll.

Sol och vind automatik - Med sol- & vindautomatik styrs markiserna helt efter solen. Blåser det för mycket åker markisen in.

Sunflex - Ställbara armar i höjd som du enkelt justerar med en vev.


Markisguiden

Testa hur ditt hus ser ut med markiser. Ta en bild på huset och pröva dig fram med olika färger på markiserna. Gå in på Markisguiden här »


ROT-avdrag

Tänk på att du kan få ROT-avdrag på dina nya markiser om huset eller ägarlägenheten är äldre än 5 år. Avdraget gäller för 30 % av arbetskostnaden, dock högst 50 000:-/person och år. Mer utförlig information finns på Skatteverkets hemsida »