Stilrena och allergivänliga insektsnät

Luxaflex Insektsnät är produkten som låter dig njuta av frisk luft i lugn och ro

Låt dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen!

Luxaflex Insektsnät är produkten som låter dig njuta av frisk luft i lugn och ro. De varma månaderna är fantastiska. Att kunna låta dörrar och fönster stå öppna till sent på kvällen är en härlig känsla. Med våra många lösningar av insektsnät och myggnät behöver du inte bekymra dig för oinbjudna gäster.

Matcha hemmet i övrigt

Insektsnät och myggnät finns både till fönster och dörrar i olika varianter och du väljer färg och uttryck som matchar bostaden i övrigt. I vår värld kan nämligen det estetiska förenas med det praktiska.

Hjälpen till dig med allergi

Har du allergi kan du nu dessutom njuta av sommaren utan nysningar och snuva. Luxaflex Insektsnät finns nämligen med ett speciellt nät, som inte tillåter pollen att tränga igenom. Poll-Texnätet stoppar 97 % av björkpollen och 100 % av gräspollen, men också andra små pollen, så att du inomhus, i hemmet eller sommarstugan, är fri från pollen. Poll-Texnätet är det tätaste av våra insektsnät, men är fortfarande transparent.

Unika egenskaper

  • Stänger ute insekter
  • Allergivänligt Poll-Texnät
  • Passar både fönster och dörrar

Modeller

Fast ram

Passar både dörr och fönster. Monteras antingen sidhängd med gångjärn, på vägg eller fönsterram.


Rullgardin

I kassett med sidolister, som hindrar insekter från att ta sig in, och ljuddämpande upprullningssystem.


Skjutdörr

Finns både med enkel- och dubbelspårig skena för en eller två skjutdörrar och monteras antingen på vägg eller i tak/golv.


Svängdörr

Välj om svängdörren ska öppnas åt ett håll (standard) eller både utåt och inåt som salongsdörrar. Levereras alltid med en sparklist i botten.


Plissédörr

Öppnas i sidled, antingen enkel- eller dubbeldörr, och monteras antingen i tak/vägg eller med monteringsram för väggmontering. Har en nästan platt underskena.


Källarschakt

Ett finmaskigt trådnät i rostfritt stål och ram i aluminium som hindrar insekter, smådjur och löv från att falla ner i källarluckan.
Färger och material


Nätkvalité

Insektsnätet finns i tre olika nätkvalitéer: vanligt nät, kraftigt nät som exempelvis används till hund och katt och finmaskigt Poll-texnät som bland annat stoppar 97 % björkpollen och 100 % gräspollen från att ta sig in i hemmet.


Valfri färgmatchning

Insektsnätet finns i enfärgat grått och svart, samt mönstrat i svart. Profilerna går att få i valfri RAL-färg för att matcha huset i övrigt. Standardfärgerna är dock vit, brun och aluminium.


Broschyrer i pdf-format

Ladda ner broschyren här »