Gardiner

Ett tryggt val med flamsäkra färger

Färger och mönster

Våra gardinlängder finns i en mängd olika färger och mönster – allt från ljusa och mörka toner, enfärgade och mönstrade, jordnära och färgsprakande kulörer. Oavsett vilken nyans du väljer, så gör du ett tryggt val – samtliga färger är flamsäkra.

Vävar

Våra gardinlängder finns med olika ljusgenomsläpp och du väljer helt enkelt den som passar dig och ditt behov. Totalt har du fyra olika transparens att välja mellan.

Transparent väv

Våra allra tunnaste gardiner går under kategorin transparent, men vi har också en kategori med så kallade screen vävar. Skillnaden mellan dessa två är att den sistnämnda reflekterar solens strålar effektivt och hjälper till att bibehålla ett behagligt inomhusklimat – trots att du fortfarande kan se ut.

Tät väv

I mellankategorin hittar du våra täta vävar varav en har uppmätta och bra ljudabsorberande egenskaper – utmärkt i rum som behöver förbättra akustiken. Precis som i vår kategori transparenta vävar har denna kategori med täta vävar även så kallade screen vävar – skillnaden är att du inte kan se ut genom dessa.

Fördunklande väv

I nästa kategori hittar du fördunklande vävar (eller dimout), som inte ska förväxlas med en 100% mörkläggande väv (men inte långt därifrån!).

Mörkläggande väv – nyhet!

Nytt i kollektionen är mörkläggande vävar, perfekt till t.ex. sovrum men även andra utrymmen som du snabbt och enkelt vill mörklägga vid behov.