Montering av persienner

Persienner är ett flexibelt sätt att styra ljus och insyn

Ett effektfullt sätt att styra ljus och insyn

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att styra ljus och insyn. De vågräta roterande lamellerna ger dig en precis kontroll av ljuset, både vad gäller intensitet och riktning.

Kollektionen erbjuder ett brett utbud av regnbågens alla färger, med breda eller smala lameller. Det är upp till dig om de lodräta snörena skall matcha persiennen eller skapa en spännande kontrast. Kort sagt erbjuder persienner på en värld av individuella designmöjligheter till ditt hem.

Våra mellanglaspersienner finns i ett 30-tal olika färger.

Modeller

50mm

En persienn med 50 mm breda lameller som passar större fönster. Finns i en mängd olika färger. Förutom färg väljer du bland annat om du vill ha breda stegband i spännande mönster och färger eller smala diskreta.


35 mm

En aluminiumpersienn i flera olika färger som färgmatchar över- och underlist med vald färg på lamellerna. Passar vanliga lodräta fönster, vippfönster och dörrar.


25 mm

En persienn är inte längre bara en persienn. Våra persienner i 25 mm finns i många spännande varianter med sektionsindelad öppning, dubbel öppning, mönster och top down/bottom up.


70 mm

Ett nytt sätt att se på persiennen, perfekt för stora fönsterpartier. Finns i en mängd olika val för att skapa ditt precisa uttryck. Du väljer bland annat om du vill ha breda stegband i spännande mönster och färger eller smala diskreta.


Frihängande

En frihängande Luxaflex persienn lämpar sig för lodräta fönster. Fönstret får gärna vara ett skråfönster eller mellanglasfönster.


Uppspänd

En uppspänd Luxaflex persienn hålls på plats med hjälp av wire och är därför optimal till vippfönster och dörrar.


Färger och material

Färger och mönster

Luxaflex persienner finns i regnbågens alla färger, både med och utan mönster. Finns också lameller med unik finish som färgskiftande, soft touch eller perforering.


Stegband

Även stegbanden finns i olika färger och bredder. Matcha stegbanden med färgen på din persienn eller bryt av med stegband i en helt annan färg eller mönster.


Broschyrer i pdf-format

Ladda ner persienn broschyr här »