Modern flexibilitet med Luxaflex Silhouette

Gardinen finns i flera färger, storlekar och material.

En exklusiv gardin med känsla av lyx

Luxaflex Silhouette är en exklusiv gardin för dig som kräver modern flexibilitet och en känsla av lyx i ditt hem. Nyskapande Luxaflex Silhouette bygger nämligen på en genial konstruktion av mjukt roterande vävlameller mellan två svagt genomskinliga vävar.

Stämningsfullt ljus

Den skapar ändlöst med varierande stämningar genom att luta vävlamellerna för att släppa in mer eller mindre ljus i rummet, likt en persienn. De två svagt genomskinliga vävarna mjukar upp ljuset på ett skönt och behagligt sätt innan det når rummet. Vill du höja upp hela gardinen så gör du det, likt en rullgardin. En helt unik gardinlösning som går att få i färgskalans alla vackra basfärger.

Unika egenskaper

  • Filtrerar ljuset
  • Vinkla vågräta tyglameller
  • Effektivt UV-skydd

Modeller

50 mm

Modellen med 50 mm lamellbredd, som ger lagom mycket insyn och passar normalstora fönster.


75 mm

Mellanstorleken med 75 mm lamellbredd, för normalstora och stora fönsterpartier, som ger större utsikt och mer ljusinsläpp.


100 mm

Modellen med 100 mm lamellbredd och störst ljusinsläpp, perfekt för panoramafönster med storslagna vyer.


Färger och material

Vävkvalité och färgskala

Vävarna i kollektionen Luxaflex Silhouette finns i både ljusa och färgstarka kulörer. Alla vävar är antistatbehandlade som gör att väven står emot damm bättre. Dessutom är de smuts- och vattenavvisande. Du bestämmer också färg på kassetten, välj mellan vit, beige och aluminium.


Originale

Den klassiska väven i fyra färger, med vit transparent väv på fram- och baksida. Finns i alla lamellbredder.


Toujours

En väv i linnestruktur, med vit transparent väv på fram- och baksida. Finns i 50 och 75 mm lamellbredd.


Silk

En väv i fin struktur, som natursilke, med vit transparent väv på fram- och baksida. Finns i 75 mm lamellbredd.


Sunscreen

En väv som i öppet läge förhindrar värmegenomsläpp med 25 %. Har en färgad transparent väv på framsidan och färgad screenliknande väv på baksidan. Finns i 75 och 100 mm lamellbredd.


Matisse

Väven med stort urval av intensiva färger. Har en färgad transparent väv på framsidan och vit baksida. Finns i 75 och 100 mm lamellbredd.


Bon Soir Originale

Den klassiska väven med en dim-out effekt som gör rummet mörkare i stängt läge. Har en vit transparent väv på fram- och baksida. Finns i alla lamellbredder.


Bon Soir Matisse

Väven i fyra intensiva färger med dim-out effekt som gör rummet mörkare i stängt läge. Har en färgad transparent väv på framsidan och vit baksida. Finns i alla lamellbredder.


Broschyrer i pdf-format

Ladda ner Slihoutte broschyren här »