Varierande ljusinsläpp med Twist Rullgardin

I vårt sortiment hittar du olika modeller och vävar

Twist Rullgardin

Twist Rullgardin är en modern och stilren gardin som passar varje fönster och varje utsikt. Gardinen består av två vävar som går omlott med omväxlande transparenta och täta segment. Resultatet blir ett vackert och varierande ljusinsläpp som du själv reglerar för att skapa en skön känsla inomhus.

En viktig detalj i din inredning

Kanske är det ränderna i Twist Rullgardin som understryker den känsla du vill uppnå med hemmets inredning. Säkert är att Twist Rullgardin förändrar känsla och ljusinfall i rummet. Twist Rullgardin finns i ett stort antal vävar och färger som anpassas efter dina önskemål.

Unika egenskaper

  • Variationsrikt ljusinsläpp
  • Flexibel avskärmning
  • Stilren design

Modeller

Medium

I vävsegment Medium är den transparenta väven alltid smalare än den icke-transparenta, vilket håller oönskat ljusinsläpp borta. Finns i en mängd olika vävar och kvalitéer som passar normalstora fönsterpartier.


Large

Likaså här är den transparenta väven smalare så att oönskat ljusinsläpp hålls borta. Till skillnad från vävsegment Medium har denna modell bredare ränder så att du får större utsikt. Perfekt för större fönsterpartier.


Modell A

Denna modell väljer du när du har ett fönster och vill ha en gardin. Modell A är den vanligaste av de två modellerna.


Modell B

Har du flera intilliggande fönster och vill att vävsegmenten ska gå i linje, är det modell B du ska välja.


Färger och material

Färg och kvalité

Luxaflex Twist Rullgardiner finns i en mängd olika vävkvaliteter, allt från Poetry med grovmelerad linnestruktur, enfärgad finvävd Rondeau till flamsäker Allegory FR. Vävarna finns i klassisk svart och vit samt en skara uppfriskande kulörer.


Tät

Oavsett vilken vävkvalité du väljer så är de icke-transparenta vävsegmenten täta. Det betyder att förbipasserande inte kommer att kunna se in och väljer du en mörk väv kan man i de flesta fall inte ens ana silhuetter eller skuggor genom väven.


Broschyrer i pdf-format

Ladda ner broschyr här »